Pravnik.com.uaЖиття переможе смерть, а світ – темряву.

Зразок додаткової угоди для пролонгації договору

 
Повідомлення: 203
Зареєстрований: 08.10.2018

Зразок додаткової угоди для пролонгації договору

Повідомлення #1 AndreyPravnik » 11.10.2018, 11:09

Додаткова угода №3
до Договору ___________ -(назва договору або без назви)
№_________ (у разі відсутності номеру - б/н)

м. ___ (місце укладення) __ ________ 201_


Назва 1 сторони (Орендодавець/орендар/продавець/постачальник/виконавецт): _____________ (скороченна назва юридичної особи) в особі директора (посада підписаната) ___________________, який діє на підставі Статуту (або іншому документу наприклад Наказ, Договір тощо), з однієї сторони, та
Назва 2 сторони (Орендар/суборендар/покупець/замовник): ____________ (скорочена назва юридичної особи) в особі директора (посада підписаната) ___________________, який діє на підставі Статуту (або іншому документу наприклад Наказ, Договір тощо), з іншої сторони, (далі разом – Сторони), уклали цю Додаткову угоду до Договору №___ від __ ______ 201_ року (надалі – Договір) про наступне:

1. Сторони дійшли згоди внести зміни до пункту __ (зазначити пункт договору в якому йдеться про строки) Договору та викласти вказаний пункт в наступній редакції:
«__. Договір набирає чинності з дати його підписання Сторонами і діє до «__» ________ 201_ року.»
2. Всі інші положення Договору залишаються без змін.
3. Дана Додаткова угода укладена у двох примірниках по одному для кожної зі Сторін та набуває чинності з дати її підписання Сторонами та є невід’ємною частиною Договору.
4. Дана додаткова угода набирає чинності з моменту його підписання та діє до закінчення строку дії Договору.

5. РЕКВІЗИТИ СТОРІН

 
Повідомлення: 203
Зареєстрований: 08.10.2018

Re: Зразок додаткової угоди для пролонгації договору

Повідомлення #2 AndreyPravnik » 11.10.2018, 11:12

Моя порада, якщо Ви впевненні в своєму контрагенту та знаєте що ви будете довгий час співпрацювати то раджу прописати до цього пункту наступну формуляровку - та підлягає пролонгації на кожен наступний календарний рік, якщо за один місяць до дати закінчення дії Договору ні одна зі Сторін не заявить про намір його розірвання. Кількість пролонгацій не обмежено.

Якщо це буде зазначено тоді не потрібно буде кожного року перейматися за пролонгацію договору.

Звертаю Вашу увагу, в договорах оренди автоматичну пролонгацію слід проставляти обережно, оскільки договори оренди строком більше 3 років, обов'язково потрібно нотаріально завіряти.


Повернутись в Договорное право



Хто зараз на форумі