Pravnik.com.uaЖиття переможе смерть, а світ – темряву.

Рейтинг кандидатів у Президенти України 2019 / Хто на якому місці?

Аватар
 
Повідомлення: 281
Зареєстрований: 05.10.2018
Звідки: Київ
Специализация: Захист прав споживачів

Рейтинг кандидатів у Президенти України 2019 / Хто на якому місці?

Повідомлення #1 Pravnik » 28.03.2019, 15:05

Зображення

Інформаційне поле навколо кожного з кандидатів у Президенти України постійно обростає новими подробицями, найчастіше провокаційного характеру. Політика кожного з кандидатів по відношенню до своїх опонентів примітивна, вона спрямована на придушення рейтингу свого суперника шляхом розкриття якихось «сенсаційних» подробиць особистої, політичної та іншого життя. При цьому, в тому числі і завдяки веденню нечесних і брехливих пропагандистських рекламних акцій і компаній в інтернеті, немає певного уявлення про те, хто все-таки перемагає в передвиборній гонці за результатами численних опитувань.

Порошенко дихає в потилицю Зеленському? Тимошенко обходить обох кандидатів? Зеленський безумовний лідер? Розберемося і поглянемо на недавні соцопитування.

Згідно з даними проведеного 18-26 березня соціологічного опитування, за Зеленського готові проголосувати 22,8% опитаних, за Тимошенко — 12,6% респондентів, за Порошенка – 12%. За іншими результатами опитувань, за Зеленського збираються проголосувати 18,8%, серед тих, хто має намір брати участь у виборах і вже визначився за кого голосувати, — 24,8%. Чинний президент Порошенко має 15,7% і 22,1%, відповідно. Третє місце у Тимошенко-11, 5% і 15, 8%, відповідно.

При цьому, три чверті кандидатів у президенти України не зможуть заручитися підтримкою і 1% виборців.

Повернутись в Політика



Хто зараз на форумі